Valentine Zabava 2010

У ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА…                       

День святого Валентина – це чудовий привід відпочити від  уден -них клопотів, та провести романтичний вечір весело, у колі друзів та знайомих.

Таку приємну нагоду мали понад триста українців, які прожива -ють у Perth Amboy та його околицях, відсвяткували це свято в авдиторії школи УКЦ Успення  Богородиці в Perth Amboy (Нью-Джерзі,США).       

Оригінально прибраний зал підкреслював романтичний настрій свята. Гостей чекали щедро накриті столи, які вгиналися зі смачних страв та домашньої випічки. Усіх присутніх привітали ведучі: Марія Яворська та Джан Фединишин, а також поблагословив цей святковий вечір отець Роман Дубицький.   

Цього вечора учасниця церковного хору Ксенія, подарувала для всіх присутніх гостей українську пісню «Сильний  вітер» виконуючи її під скрипку. Продовжили  музичну програму гурт  «Аnnа–Маria  Entertainment», які безперервно розважали громаду українською музикою. У гостей бу в піднесений настрій, всі гарно  танцювали, жартували, брали участь у кон-курсах, одним словом під час забави почувались всі як удома, забувши, що, на чужині.

Марія Яворська

Валентина Забава 1
Валентина Забава 2
Валентина Забава 3
Валентина Забава 4
English (PDF)