Повідомлення про відновлення Богослужінь.

Дорогі парафіяни нашого храму.
 
У зв’язку з послабленням карантину у Америці і завдяки Божій ласці, сьогодні  ми  відновляємо Божественні Літургії для парафіян та приятелів у нашій церкві.
 
Ми намагатимемося робити все можливе, щоб розмістити всіх у храмі, але ми ЗОБОВ’ЯЗАНІ дотримуватися адміністративних вказівок уряду і медичних рекомендацій, які теж є затверджені нашим Архиєпископом.
 
1. Усі присутні в церкві ПОВИННІ мати маску, яку потрібно взяти з собою з дому.
 
2. Також присутні на богослужіннях повинні дотримуватися соціальної дистанції між собою. Прошу займати тільки зазначені місця у лавках,  які є позначені і відкриті, та дотриматись соціальної дистанції у 1,5-2 метри.
 
3. Усі вірні повинні використовувати засоби для дезінфікування рук, які є при вході до церкви.
 
4. Богослужіння буде відбуватися  без хору і книжок у лавках.  Буде співати тільки дяк  а вірні можуть допомагати.
 
5. Святе Причастя . о. Іван  використовуватиме дві ложечки для Св. Причастя, які будуть дезінфікуватися спиртом з відповідною концентрацією  після кожного причасника. Священик  буде мати захисну маску. Уділяючи Святе Причастя, вірні мають широко відкривати вуста і не торкатися вустами ложечки.  
 
6. Після Богослужень не скупчуйтесь у притворі чи на вулиці. Пам’ятайте про заборону контактувати з іншими людьми.
 
7. Посвячені вербні галузки можна буде отримати на вулиці. Кошик з галузками  знаходиться на центральних сходах.
 
8. Вірним, які мають застереження щодо відвідування церкви, особливо людям, віком від 65 років і старшим, або тим, які мають проблеми зі здоров’ям, ми рекомендуємо  залишатись дома.
 
9. Відновляється сповідь. Якщо вам потрібно поговорити чи навідати священика, зверніться до парафіяльної канцелярії або зателефонуйте священику безпосередньо 2023682408.
 
Прошу з розумінням ставитись до  всіх  вимог ситуації пандемії. Нехай береже нас усіх  Господь.