Заклик про допомогу

Митрополит Стефан Сорока,

Україні вибухнула серйозна пандемія грипу, пік якої очікується в наступні тижні.  Вони переживають критичне зменшення медичних засобів, які би полегшили людям в Україні протікання хвороби. Уряд України звернувся про нагальну потребу пожертв особливих медикаментів, які підтримують хворих та тих, що знаходяться в критичній ситуації.  Термінове забезпечення необхідним – що є  найкращою формою надання допомоги – може бути здійснене через закупівлю потрібних медикаментів.

Збірки на цю термінову допомогу будуть проводитися в усіх парафіях нашої Української Католицької Архиєпархії Філадельфії 15 і 22 листопада.  Вони будуть передані до Канцелярії одразу після збору, 23 листопада, щоб на них можна було закупити необхідні лікарням медичні засоби.

Просимо вас бути щедрими у відгуку на цю термінову допомогу.  Знайте, що ваша пожертва буде терміново передана тим, що потребують допомоги, тим, хто страждає від пандемії грипу в Україні.  Згадаймо слова Ісуса:  «Істинно кажу вам, усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших, ви мені зробили»  (Мт. 25, 40).

Дякую вам, і нехай Господь благословить вас за ваш сподіваний щедрий відгук.

(English) PDF